Dominus Corruptus

DOMINUS CORRUPTUS

Un està dormint tranquil·lament, quan de sobte la ràdio emet la veu d’un locutor que li pregunta que vol ser en aquesta vida.

El personatge acollonit, fot un salt del llit..... Però poc a poc, entra en el joc de l’emisora radiofònica de la “Caverna Mediàtica”.

El locutor molt astut i corrupte, sabrà manipular-lo pels seus propis interessos, tant econòmics com polítics.

Perquè, tal i com diu molta gent:

“S’ha de fer cas d’aquestes persones que parlen per la ràdio o surten per la televisió, perquè tenen carrera i són molt llestos”

Però tota persona té les seves limitacions, i en aquest cas, les conseqüències són catastròficament divertides.

I un és pregunta:  Tot això ho he somiat o realment està passant?

Un consell: No us creieu tot el que diuen alguns mitjans de comunicació i menys els relacionats amb “Les clavegueres de l’estat”

Solterons

SOLTERONS 

Aquesta és la divertida historia de dos SOLTERONS, – en Baldiri i en Sidro – dos bonifacis amics de la infància, que utilitzen la ironia i un humor simpàtic per posar al descobert les seves pròpies mancances.

De Cap a Nap i de Nap a Peus

DE CAP A NAP I DE NAP A PEUS

Aquesta és una comèdia carregada de disbarats i de missatges que no toquen ni a dalt ni a baix, però si que toquen al mig, i de manera ben tocada. 

Sensacions Profundes

SENSACIONS PROFUNDES (MONÒLEG)

La sensacions son unes impressions experimentades per les persones mitjançant els sentits, algunes molt profundes i d’altres molt llargues. Aquest és un monòleg carregat de bogeries i de divertides extravagàncies en el que, Nando Massaneda, ens explica tota mena de sensacions i vivències molt profundes que ratllen la realitat i que a vegades la superen. 

Qui porta la truja a menar

QUI PORTA LA TRUJA A MENAR

Aquest títol està basat en un fet real i el contingut de la mateixa podria perfectament ser-ho.