De Cap a Nap i de Nap a Peus

DE CAP A NAP I DE NAP A PEUS

Aquesta és una comèdia carregada de disbarats i de missatges que no toquen ni a dalt ni a baix, però si que toquen al mig, i de manera ben tocada. 

Documentada per “L’Investigador de Teràpies Profundes” Sr. Carrasquet Nap i Pelat, especialista en els “Forats Negres” del cos humà.

La seva peculiar manera de donar consells, la podríem definir de sorprenent i tècnicament innovadora, bàsicament per la seva implicació en l’estudi de: “La metamorfosi que pot patir l’aparell reproductor, si és pessigat per alguna cuca peluda”.

El mateix Personatge, confon la realitat amb la ficció, arribant a un punt de bogeria tant gran, que tot allò que ens sembla increïble, és real com el pa que mengem. 

També repassem de forma divertida, alguns personatges públics o coneguts del lloc on ens representa la mateixa. (sempre de bon rotllo)

Una vegada acabada aquesta funció “espiritual”, veureu la vida d’una altre manera, notareu una mena de picor, i al moment, us vindran unes ganes terribles d’anar als “cavallitus”.

Resumin, que tot plegat, està fet amb la més bona de les intencions: Riure, riure i riure.